Home Celebs ‘Bella Thorne heeft boyfriend Mod Sun ingewisseld voor een girlfriend’

‘Bella Thorne heeft boyfriend Mod Sun ingewisseld voor een girlfriend’

Bella postte een kusfoto met Tana Mongeau op Instagram.

Bella Thorne
Reporters

Het ziet ernaar uit dat Bella Thorne en Mod Sun misschien wel uit elkaar zijn. De ‘Famous in Love‘-actrice postte namelijk een intieme kusfoto met Tana Mongeau op haar Instagram. Nu heeft ze Tana ook haar ‘girlfriend’ genoemd op Stories. Daarnaast is er al een tijdje niets meer verschenen van haar en Mod…

Een dikke maand geleden dachten we nog Bella Thorne en boyfriend Mod Sun verloofd waren, maar dat bleek vals alarm te zijn (of is de verloving al verbroken?). Fans denken namelijk dat het koppel uit elkaar is én dat de ‘Famous in Love‘-actrice al een nieuwe vriendin heeft. Ze postte namelijk een intieme kusfoto met YouTuber Tana Mongeau op haar pagina.

My sweet girl ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Girlfriend

Natuurlijk kan je denken ‘oh, dat is typisch Bella’, maar het is wel zo dat er al een tijdje niets meer is verschenen van haar en Mod Sun. Nu twijfelden wij tot gisteren zelf nog, tot de ‘Famous in Love‘-actrice op Instagram Stories duidelijk maakte dat Tana haar girlfriend is en dat ze haar héél sexy vindt. In een reeks video’s prees ze haar vriendin over hoe knap ze wel niet is.

Verkeerde keuze

Bella en Tana werden eind september 2017, net voor Bella met Mod Sun samen was, al aan elkaar gelinkt. Heeft de actrice toen de verkeerde keuze gemaakt?

mineeee

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Tot nu toe hebben noch Bella, noch Mod Sun en noch Tana gereageerd op de geruchten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.