Home Celebs Celeb News Biebers ex Sofia Richie gespot met bekende boy, maar iedereen heeft het...

Biebers ex Sofia Richie gespot met bekende boy, maar iedereen heeft het over haar outfit

Sofia Richie
Foto: Instagram @sofiarichie
Weet je nog hoe zowel Justin Bieber en Sofia Richie als Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz twee maanden geleden plots uit elkaar gingen na een stomende summer romance? De break-ups hadden natuurlijk niets met elkaar te maken, maar er zou weleens spanning tussen het viertal kunnen komen. Want Sofia en Brooklyn zijn afgelopen weekend in het midden van de nacht samen gespot in L.A tijdens een gezellige wandeling. En Sofia’s outfit maakte het verhaal extra sappig…

What do you mean, Sofia?

Jajaaa, een jongen en een meisje kunnen gewoon vrienden zijn. Maar een wandeling ’s avonds laat klinkt in Hollywoodtermen als een beginnende romance. Sofia deed de geruchtenmolen nog net iets harder draaien door een joggingbroek van Justins Purpose Tour te dragen. Is het een steek naar haar ex? Wil ze dat hij de foto zeker ziet? Of zien we dingen die er niet zijn en trok Sofia gewoon de eerste de beste broek aan voor haar nachtelijke wandeling met de ex van Chloë Moretz? Trouwens, wat doet Brooklyn in L.A.? Was het niet de afstand tussen de V.S. en Engeland die de breuk met Chloë veroorzaakte? Zo veel vragen, zo weinig antwoorden.

Sofia Richie
Foto: teenvogue.com

Broertje Hadid

Maar Brooklyn Beckham is niet de enige hottie met wie Sofia tegenwoordig optrekt. Op Instagram deelde ze twee dagen na haar dat met Brooklyn een selfie met niemand minder dan Anwar Hadid, de jongere broer van Bella en Gigi. We zijn maar een klein beetje jaloers op haar vriendenkliek, hoor. Oké, een klein beetje veel.

Wiseguyy🕵🏼

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

supporting my mom and many others tonight #lymediseaseawareness

A post shared by Anwar Hadid (@anwarhadid) on

Meer drama in Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.