Home Fun Boeken Billie Eilish-fans, opgelet: in deze Nederlandstalige biografie volg je haar carrière van...

Billie Eilish-fans, opgelet: in deze Nederlandstalige biografie volg je haar carrière van het begin

Lees hier het allereerste hoofdstuk uit het boek!

Billie Eilish biografie
© Lannoo/Getty

Ben jij helemaal geobsedeerd door Billie Eilish en staan haar liedjes zoals ‘bad guy’ bij jou on repeat? Dan hebben wij hét boek voor jou: in ‘Billie Eilish: van E-girl tot idool’ van Adrian Besley lees je alles over je favoriete zangeres.

‘BTS: Icons of K-pop’-schrijver Adrian Besley heeft een nieuw boek uitgebracht. Dit keer is het een Nederlandstalige (de allereerste!) biografie over niemand minder dan tieneridool Billie Eilish. In ‘Billie Eilish: van E-girl tot idool‘ pende de auteur haar hele carrière neer van begin tot net wanneer haar concerten werden afgelast door de coronacrisis.

Fluogroene cover

In de biografie komen we te weten wat Billie nu net zo buitengewoon maakt en wat ze allemaal heeft gedaan om te komen waar ze nu staat. Zo lezen we bijvoorbeeld dat ze oorspronkelijk een danscarrière wou najagen, dat ze fan is van Tyler, The Creator en dat ze helemaal niet blij was met haar video voor ‘Ocean Eyes’. In het boek, met een fluogroene cover en maar liefst 224 pagina’s, vind je ook twee fotokaternen gedrukt op kwalitatief fotopapier. Ideaal dus om boven je bed op te hangen!

Heb je geen idee wat je je bij zo’n biografie moet voorstellen? Of wil je al een sneak peek lezen? Wij delen hier het eerste hoofdstuk uit het boek. Meer lezen? ‘Billie Eilish: van E-girl tot idool‘ (Spectrum) is nu beschikbaar voor € 15,99.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.