Home Celebs Celeb Style & Beauty Billie Eilish onthult waarom ze haar blond haar zo lang verborgen hield

Billie Eilish onthult waarom ze haar blond haar zo lang verborgen hield

Ze bewijst dat geduld een schone deugd is!

billie eilish blond
© Getty

Billie Eilish brak met haar nieuw kapsel een record op Instagram. Een eer die ze nog meer verdient, nu we weten hoeveel moeite het de negentienjarige singer-songwriter kostte om van haar zwart-groene lokken af te geraken. De zangeres onthulde op Instagram waarom ze haar blonde lokken zo lang verborgen hield.

Billie Eilish rockte al een hele tijd haar zwart haar met neongroene wortels. Zelf noemde het negentienjarige talent het in december ‘mentale stabiliteit en groei‘ om hetzelfde kapsel voor zo lang te hebben. Al kondigde ze toen wel aan dat ze haar haarkleur zou veranderen wanneer haar documentaire ‘The World’s A Little Blurry‘ uit was. Op 26 februari 2021 was het zover en die launch op Apple TV+ markeerde het einde van een tijdperk.

Niet veel later – op 17 maart om exact te zijn – deelde Billie Eilish een spiegelselfie waarin ze pronkte met een gloednieuw blond kapsel en leuke curtain bangs. Een look die ervoor zorgde dat de ‘Bad Guy’-zangeres een record brak op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zes kleursessies

Toch had Billie al veel langer blond haar, al sinds 16 januari 2021! Tijdens een vraag-en-antwoordsessie op Instagram Stories onthulde ze dat ze haar haar voor het eerste kleurde in januari. Ze had uiteindelijk zes sessies nodig om tot de prachtige look te komen die ze nu heeft. Twee maanden lang, dus ook op de Grammy Awards, liep ze rond met een pruik. Dat was dus niet omdat ze per se haar kapsel angstvallig verborgen wilde houden, maar wel omdat ze verschillende kleursessies nodig had om een goed én gezond resultaat te bekomen.

Instagram @billieeilish

Volgens Teen Vogue deelde Billie’s haarstylist Lissa Renn een time-lapsevideo waarin je het proces ziet. Deze is ondertussen verwijderd, maar volgens TV stond toen het volgende bijschrijft erbij: ‘Het proces is real als je het goed doet. Zes weken om al het zwart uit haar punten te krijgen zonder het te beschadigen, terwijl ze mijn strikte haarverzorgingsregime volgde. We hielden eigenlijk van alle stadia van het opheffen van de kleur, maar het eindresultaat is fire.’ We kunnen allemaal een goede les leren van Billie Eilish en haar team! Om een mooi resultaat te krijgen bij het blonderen van je haar, heb je tijd én geduld nodig.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.