Home Celebs Celeb Style & Beauty WOW: Billie Eilish heeft natuurlijk bruin haar in muziekvideo van ‘Xanny’

WOW: Billie Eilish heeft natuurlijk bruin haar in muziekvideo van ‘Xanny’

Het lied 'Xanny' gaat trouwens over het feit dat Billie Eilish tegen alcohol en drugs, maar ook sigaretten, is.

Billie Eilish
© Getty

Billie Eilish is van nature blond, maar we hebben haar de afgelopen jaren al in verschillende haarkleuren zien verschijnen. Nu heeft de zangeres in haar nieuwste muziekvideo gekozen voor een heel natural look.

Billie Eilish heeft zopas de officiële muziekvideo voor ‘Xanny‘ op YouTube gezet. Daarin is de ‘Bad Guy’-zangeres te zien met een look die we niet gewoon zijn van haar. Ze heeft namelijk naturel ogende bruine lokken en in de video draagt ze zelfs een crèmekleurige coltrui. Héél braaf en basic, anders dan we van Billie gewoon zijn!

Tegen alcohol, drugs en sigaretten

Het lied ‘Xanny’ gaat trouwens over het feit dat Billie Eilish tegen alcohol en drugs, maar ook sigaretten, is. Dat wordt mooi geïllustreerd met een hand die telkens een sigaret uitduwt op het gezicht van de zangeres. In een interview vertelde ze dat ze het lied schreef de dag nadat ze met vrienden was weggeweest en dat iedereen de hele avond bleef drinken en overgeven, behalve zij zelf. ‘Wat vooral raar was voor mij is dat niemand er om gaf. Het was zo gek, ik had zoiets van “Wat? Dit is normaal? Dit is normaal voor jullie.” Ik zag mijn vrienden veranderen in iemand die ze niet waren. Hun persoonlijkheden begonnen te verschrompelen’, aldus Billie Eilish.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.