Home Celebs Billie Eilish verklapt op Instagram hoeveel liedjes er op haar nieuw album...

Billie Eilish verklapt op Instagram hoeveel liedjes er op haar nieuw album zullen staan

Tijdens de Q&A liet ze ook nog weten wat haar favoriete serie is en naar welk nummer ze momenteel graag luistert.

Billie Eilish
© Getty

Fans van Billie Eilish (19) werden het afgelopen weekend verrast met wel heel fijn nieuws. Billie verklapte tijdens een Q&A op haar Instagram Stories namelijk hoeveel nieuwe nummers ze binnenkort zal releasen.

Er staat een gloednieuw album van Billie Eilish op de planning en de zangeres heeft duidelijk heel veel zin om het te releasen. Een van haar fans vroeg het afgelopen weekend op Instagram hoeveel nummers we op dat album mogen verwachten. Billie antwoordde op haar beurt met een zwarte afbeelding waarop de nummers 1 tot 16 staan. Ze zal dus naar alle waarschijnlijkheid 16 (!) nieuwe nummers uitbrengen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

In een interview met Vanity Fair vertelde de 19-jarige ster al dat haar nieuwe muziek precies aanvoelt zoals zij dat wil. ‘Er staat geen enkel nummer op het album waar ik niet volledig achtersta’, aldus Billie. Eind deze maand (26 februari) gaat trouwens haar documentaire ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’ in première op Apple TV+. Die zal een intieme kijk geven in het buitengewone leven van Billie en het coming-of-age-verhaal van de singer-songwriter vertellen. Zo zullen we de jonge ster in verschillende fases van haar leven zien. Van het begin van haar carrière tot ergens begin 2020. 

Tijdens haar Q&A op Instagram beantwoordde Billie trouwens ook nog enkele andere vragen van fans. Zo liet ze weten dat het veganistische Crossroads Kitchen in Los Angeles haar favoriete restaurant is, dat haar droomlief iets weg heeft van Scar uit ‘The Lion King’, dat haar favoriete tv-serie ‘Killing Eve‘ is en dat ze momenteel verslaafd is aan het nummer ‘Cigarette Daydreams‘ van Cage the Elephant. Bij ons staat het intussen ook on repeat!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.