Home Celebs Celeb News WOW: Billie Eilish zingt soundtrack voor nieuwste ‘James Bond’-film

WOW: Billie Eilish zingt soundtrack voor nieuwste ‘James Bond’-film

Hiermee treedt ze in de voetsporen van onder andere Sam Smith en Adele.

Billie Eilish
© Getty

Voor Billie Eilish kan 2020 alvast niet meer stuk. De zangeres heeft via Instagram zopas bevestigd dat zij de soundtrack voor de nieuwste ‘James Bond’-film ‘No Time To Die’ zingt. 

Er werd eerder gespeculeerd dat Billie Eilish de soundtrack voor de nieuwste ‘James Bond‘-film zou zingen. Nu is dat nieuws officieel bevestigd! De jonge artiest postte dinsdagochtend op Instagram Stories foto’s van voormalige ‘James Bond’-actrices. Nu deelde ze zopas een foto van het 007-logo en schreef er het volgende bij: ‘”No Time To Die” James Bond. En ik zing de titelsong. ?????? Waaat?’ Zo bevestigt de ‘Bad Guy‘-zangeres officieel het nieuws.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Grote eer

Op het officiële ‘James Bond’-Twitteraccount verscheen ook een statement van Billie Eilish. ‘Het voelt echt gek om hier deel van uit maken. De titelsong van een film scoren dat deel uitmaakt van zo’n legendarische reeks is een grote eer. “James Bond” is de coolste filmfranchise die ooit heeft bestaan. Ik ben nog steeds in shock’, aldus Billie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Broer Finneas

Billie Eilish is hiermee de jongste artiest ooit die een titelsong zong voor ‘James Bond’. Ze treedt in de voetsporen van grote artiesten, zoals Adele en Sam Smith Ze schreef het nummer samen met, hoe kan het ook anders, haar broer Finneas. Hoe het lied zal heten en wanneer het precies gelanceerd zal worden, is nog niet helemaal duidelijk. De 25ste Bond-film is vanaf april 2020 te zien in de bioscoopzalen. 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.