Home Celebs Celeb News Billie Eilish lanceert duistere videoclip voor ‘everything i wanted’

Billie Eilish lanceert duistere videoclip voor ‘everything i wanted’

Het draait helemaal rond haar en de band met haar broer Finneas, die ook in de muziekvideo te zien is.

Billie Eilish
© Getty

Billie Eilish’ single ‘everything i wanted’ is ondertussen al een tweetal maanden uit. Nu heeft de zangeres eindelijk ook een bijhorende videoclip gelanceerd en daarin is ook grote broer Finneas te zien. 

De muziekvideo begint met een statement van Billie Eilish: ‘Finneas is mijn broer en mijn beste vriend, wat de omstandigheden ook zijn. We zijn er altijd voor elkaar geweest en dat zullen we ook altijd zijn.’ Daarna zien we hoe de zangeres aan het rijden is met op de passagiersstoel haar grote broer. Terwijl ze ‘everything i wanted‘ zingt, staren ze allebei recht voor zich uit.

Hand vasthouden

Op een gegeven moment rijden Finneas en Billie over het strand en lipsynct hij mee met zijn zus. Alles gaat goed tot Billie halverwege de videoclip de wagen het water inrijdt. Toch blijft ze zingen en wanneer ze aan de strofe ‘but when i wake up i see you with me’ zit, strekt Finneas zijn hand uit. Ze houden elkaars hand vast en glimlachen naar elkaar. Samen zinken ze naar de bodem en dan wordt het scherm donker. Het is een hele duistere muziekvideo die geregisseerd is door Billie Eilish herself. Maar de boodschap erachter kan niet mooier zijn: Finneas en Billie zijn er voor elkaar, wat er ook gebeurt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.