Home Celebs Celeb News Billie Eilish doet voor het vierde jaar op rij hetzelfde interview met...

Billie Eilish doet voor het vierde jaar op rij hetzelfde interview met Vanity Fair

De 'Bad Guy'-zangeres heeft een tattoo, maar eentje die we nooit te zien zullen krijgen.

billie eilish vanity fair
© Vanity Fair

In een jaar tijd kan er heel wat veranderen, niet enkel in onze levens, maar ook in die van onze favoriete celebs. Billie Eilish deed voor het vierde jaar op rij hetzelfde interview met Vanity Fair en al snel wordt duidelijk dat er heel wat anders is, maar ook veel gelijk bleef.

Billie Eilish heeft nog steeds geen Lamborghini, maar wat ze wél heeft is een puppy van acht maanden oud genaamd Shark, vijf Grammy’s en 67,5 miljoen volgers, terwijl dat er in 2019 40,7 miljoen waren. De ‘Bad Guy’-zangeres heeft nu ook een tattoo, maar met een geniepig lachje voegt ze eraan toe dat we ‘m nooit te zien zullen krijgen. Terwijl ze in de vorige drie interviews aangaf dat haar broer haar beste vriend is, noemt ze nu heel wat meer mensen (en hond) die die rol vervullen. ‘We hebben Drew, we hebben Zoe, we hebben Laura, we hebben Shark, mijn familie, mijn broer.’

Wat onder meer wel hetzelfde is gebleven? Haar favoriete film ‘Fruitvale Station‘ en het feit dat ze elke dag met haar familie praat. Ze werkt ook nog steeds volop aan haar muziek: momenteel zelfs aan zestien nieuwe liedjes. Wow! ‘And I love them all”, vertelt ze bij dat cijfer.

Ze spreekt ook over Black Lives Matter en racisme, en ook over het belang van je stem te laten horen. Daarnaast vertelt ze dat ze steun haalt bij mensen zoals Justin Bieber en Ariana Grande, die weten wat het is om in de spotlight te staan. ‘Het is fijn om met mensen te babbelen die hier ook doorgegaan zijn. Die dus dezelfde sh*t hebben ondergaan, maar ook het fantastische deel hebben meegemaakt. Maar tegelijkertijd, hoeveel mensen er ook voor je zijn en door gelijkaardige dingen zijn gegaan, niets gebeurt ooit twee keer.’

Het interview duurt bijna een halfuur en kan je hieronder bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.