Home Celebs Celeb News NOOO: Billie Eilish staat dan toch niet op Werchter Boutique deze zomer

NOOO: Billie Eilish staat dan toch niet op Werchter Boutique deze zomer

De 'everything I wanted'-zangeres wil haar fans niet teleurstellen en staat op 19 juli gelukkig wel in het Antwerps Sportpaleis.

Billie Eilish
© Getty

Billie Eilish zou op 19 juli 2020 de hoofdact zijn op Werchter Boutique pop-up, maar dat festival gaat dan toch niet door. Gelukkig biedt de zangeres meteen een oplossing en kunnen fans haar gewoon aan het werk zien in het Antwerps Sportpaleis.

Heb jij net als tal van andere fans een ticket gekocht voor Werchter Boutique Pop-Up omdat Billie Eilish er zou staan? Dan hebben we nu slecht nieuws, het festival is geannuleerd omdat de federale politie de veiligheid niet kan garanderen. Op 19 juli 2020 zullen namelijk zowel Tomorrowland als Dour Festival tegelijkertijd aan de gang zijn en actief zijn op een derde live-event is gewoon niet mogelijk.

Gelukkig kan wie al een ticket voor het concert binnen de zeven dagen rekenen op een terugbetaling van de organisatie. En dat is niet alles. Omdat Billie Eilish haar fans niet wil teleurstellen, komt ze 19 juli alsnog naar België met haar ‘Where Do We Go?‘-tour. Zondagavond 19 juli 2020 zal de ‘everything i wanted’-zangeres gewoon in het Antwerps Sportpaleis staan. Haar broer Finneas zal het voorprogramma verzorgen.

Wie bang is dat hij/zij geen tickets zal kunnen bemachtigen, hoeft niet te vrezen. Zaterdag 7 december om 10 uur is de officiële ticketverkoop, maar op vrijdag 6 december 2019 vanaf 10 uur kan, wie al een ticket had gekocht voor Werchter Boutique Pop-up, al eerder aan een ticket geraken. Link naar de presale en een persoonlijke code worden vandaag nog bezorgd via e-mail.

Al is er één groot minpunt: tickets voor haar concert kosten hoe dan ook evenveel als wat je betaald hebt voor het festival. Dat wil zeggen dat je voor 89 euro maar twee artiesten, Billie Eilish en Finneas, te zien krijgt. En geen hele line-up zoals beloofd was op Werchter Boutique Pop-Up.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.