Home Celebs Celeb News NOOO: nu bevestigt ook een bron de breuk tussen Cole Sprouse en...

NOOO: nu bevestigt ook een bron de breuk tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart

'Ze blijven goede vrienden.' 

breuk Cole Sprouse
© Getty

Het gerucht over de breuk tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart doet al een hele tijd de ronde. Nu heeft een bron het nieuws officieel bevestigd: het ‘Riverdale’-koppel is uit elkaar.

Na een relatie van bijna drie jaar zouden Cole Sprouse en Lili Reinhart een punt gezet hebben achter hun relatie. Skeet Ulrich bevestigde het nieuws al tijdens een livestream met zijn vriendin Megan Blake Irwin toen ze de zin ‘ze waren een schattig koppel’ gebruikten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Quarantaine afzonderlijk

Dat nieuws heeft nu ook een bron zopas bevestigd aan Page Six. Volgens die bron gingen de twee ‘Riverdale’-acteurs nog voor de uitbraak van corona uit elkaar. ‘Cole en Lili gingen uit elkaar voor de pandemie toesloeg en hebben de quarantaine afzonderlijk doorgebracht. Ze blijven goede vrienden.’ Wat de reden van de breuk precies is,vertelde de bron er niet bij. Page Six contacteerde de vertegenwoordigers van Cole en Lili voor een reactie, maar die hebben ze tot nu nog niet gekregen. We vragen ons af of en wanneer het koppel hun breuk zelf zal bevestigen…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.