Home Celebs Celeb News Camila Cabello daagt James Corden uit tot een zangbattle en maakt hem...

Camila Cabello daagt James Corden uit tot een zangbattle en maakt hem helemaal af

De presentator had het lef om te verklaren dat de muziek in 1999 beter was dan die van 2019.

Camila cabello
© The Late Late Show with James Corden

Camila Cabello was onlangs te gast bij ‘The Late Late Show with James Corden’, waar de presentator sprak over het feit dat muziek in 1999 veel beter was dan in 2019. Die opmerking liet de zangeres niet zomaar aan haar voorbijgaan en daagde James daarom uit tot een zangbattle.

James Corden had tijdens ‘The Late Late Show‘ het lef om te verklaren dat de muziek in 1999 véél beter was dan die van 2019. Gevaarlijk om te zeggen als er net een zangeres zoals Camila Cabello de show binnenwandelt. Zij gaat dan ook absoluut niet akkoord met zijn standpunt en daagt hem uit tot een Riff-Off, een battle waarbij ze elk hun zangtalenten laten horen met behulp van een a-capellagroep.

Na veel stoerdoenerij opent Camila Cabello met het knalnummer ‘Old Town Road‘ van Lil Nas X. Waarop James Corden terugslaat met ‘Living La Vida Loca‘ van Ricky Martin en er daarna nog een schepje bovenop doet met ‘Smooth‘ van Santana. Maar die klassiekers kunnen het uiteindelijk niet halen van Shawn Mendes‘ ‘If I Can’t Have You. Dus moet de presentator zijn ongelijk toegeven en de handdoek in de ring gooien. Gelukkig is Camila héél vergevingsgezind en stelt ze voor om samen ‘Señorita‘ te zingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.