Home Celebs Celeb News GO, GIRL: Camila Mendes zet ‘fan’ op haar plaats na commentaar op...

GO, GIRL: Camila Mendes zet ‘fan’ op haar plaats na commentaar op haar relatie met Charles Melton

'Ik hoop dat je jong bent, want dat lijkt de enige rechtvaardiging voor deze soort onvolwassenheid.'

Camila Mendes
Instagram @melton

Camila Mendes en Charles Melton zijn sinds september samen en als je het ons vraagt, vormen ze een überschattig koppel! Al is niet iedereen even blij voor het duo. Een zogenaamde fan trok naar Instagram om te beweren dat Cami er gelukkiger uitzag met haar ex. En daar kon de ‘Riverdale‘-actrice ab-so-luut niet mee lachen!

Zogenaamde fans durven al snel eens commentaar te geven op hun idolen. Zo kreeg Lili Reinhart onder andere haat op haar relatie met Cole Sprouse, waar ze natuurlijk de perfecte reactie op had. Nu heeft ook Camila Mendes een ‘fan’ op haar plaats moeten zetten, nadat zij beweerde dat de ‘Riverdale‘-actrice gelukkiger leek met ex Victor Houston.

Gelukkiger

Het Instagramaccount @anemarie2324, dat ondertussen verdwenen is, postte een foto van Camila met Charles Melton links en met ex Victor Houston rechts. Onder de afbeelding schreef het account: ‘Sorry maar ik moet het posten. Cami zag er gelukkiger uit met Victor’.

De post en het onderschrift kwam bij de ‘Riverdale‘-actrice terecht en ze kon er niet mee lachen. Ze plaatste er een reactie onder en hield zich niet in. ‘Ik voel me dwaas dat ik hierop antwoord, maar ik voel ook de impuls om te zeggen dat je fout bent. Ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest in mijn leven. Het is absurd dat je jezelf een fan kan noemen, terwijl je pagina is toegewijd aan het niet respecteren van mijn relatie en vriend, twee dingen waar je duidelijk niets van weet.’

Verschil

Camila legt het verschil uit tussen de twee foto’s door de situatie van elke dag te beschrijven. ‘Charles en ik waren onderweg om een eigen tape op te nemen, waarmee hij me de hele dag heeft geholpen. Hij heeft letterlijk alles laten vallen om mij te helpen om de perfecte auditie op te nemen. Ik nam mijn tekst door in mijn hoofd zonder dat ik wist dat er een paparazzo foto’s aan het nemen was van ons. Victor en ik waren op Comic Con onderweg naar een heleboel fans, wetende dat er camera’s gericht waren op ons. Zie je het verschil? Ik hoop dat je jong bent, want dat lijkt de enige rechtvaardiging voor deze soort onvolwassenheid.’ Go, girl!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.