Home Celebs Celeb Style & Beauty Camila Mendes ruilt iconische gitzwarte lokken in voor haar natuurlijke haarkleur

Camila Mendes ruilt iconische gitzwarte lokken in voor haar natuurlijke haarkleur

Het proces duurde volgens de 'Riverdale'-actrice maar liefst 7 uren!

Camila Mendes
© Daniele Venturelli via Getty Images

Nu de opnames voor ‘Riverdale’ erop zitten, kunnen de acteurs en actrices terug hun oude looks aannemen. Zo heeft Camila Mendes de iconische blauw-zwarte lokken van Veronica Lodge terug ingeruild voor haar eigen haarkleur.

Volgens Camila Mendes’ colorist Matt Rez duurde de transformatie maar liefst zes uren. Hij postte een selfie van hem met Camila en andere kapper Buddy Porter, die de snit verzorgde. Daaronder schreef hij het volgende: @camimendes is terug naar haar roots. Om de integriteit van haar haar te behouden was het uitnemen van de lagen blauw-zwart die we deden voor haar personage Veronica Lodge voor ‘Riverdale’ een zes uur durend proces. Het is belangrijk om ontzettend zacht te zijn voor de haren en de beste kleurproducten te gebruiken.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Buddy Porter, die Camila’s haren heeft geknipt, postte de selfie op zijn Instagramprofiel. Hij schreef erbij: ‘Als ik in een salon ben tot middernacht ben ik blij dat het met deze twee is.’ Volgens Camila’s Instagram Stories duurde het volledige proces trouwens zeven uren. Dat deelde ze op haar Instagram Stories.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.