Home Celebs Celeb News ZIEN: Camila Mendes onthult tattoo onder haar borst op MTV Movie &...

ZIEN: Camila Mendes onthult tattoo onder haar borst op MTV Movie & TV Awards

Het zinnetje onder haar rechterborst heeft een poëtische betekenis.

camila mendes
Foto: PHOTO NEWS

Camila Mendes got inked! De 23-jarige ‘Riverdale‘-actrice onthulde afgelopen weekend haar eerste tattoo op de rode loper van de MTV Movie & TV Awards in Los Angeles. Het zinnetje onder haar rechterborst heeft een poëtische betekenis.

Camila Mendes – aka Veronica Lodge uit ‘Riverdale’ – zag er op haar paasbest uit tijdens de MTV Movie & TV Awards, die afgelopen weekend plaatsvonden in Los Angeles.

De 23-jarige tv-ster schitterde in een zwarte jurk met kanten details van de Italiaanse designer Elisabetta Franchi.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Een innerlijke thuis bouwen is mijn doel in het leven’

Dankzij het kanten pand ter hoogte van haar borsten konden we voor het eerst een glimp opvangen van Mendes’ eerste – en voorlopig enige – tattoo. De Amerikaanse actrice met Braziliaanse, Portugese en Italiaanse roots liet onlangs het zinnetje ‘To build a home’ tatoeëren onder haar rechterborst.

Vorige maande legde ze in een interview met het Amerikaanse lifestylemagazine Latina uit wat het citaat precies betekent voor haar .

Zolang je jezelf trouw blijft, ben je thuis.

‘Ik ben in m’n leven al verschillende keren verhuisd, en dat was niet altijd even gemakkelijk voor me’, aldus Camila. ‘Door de jaren heen heb ik beseft dat de dingen rondom je constant veranderen en dat het daarom belangrijk is om steeds jezelf te blijven. Zolang je jezelf trouw blijft, ben je thuis.’

Waar ik ook ga, ik ben thuis, want mijn lichaam is mijn thuis. Vandaar deze tattoo. Een innerlijke thuis bouwen is mijn doel in het leven.’

camila mendes

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.