Home Celebs Cara Delevingne deelt schattigste kusfoto met Ashley Benson in verjaardagspost

Cara Delevingne deelt schattigste kusfoto met Ashley Benson in verjaardagspost

'Ik hou meer van je dan ik met woorden kan zeggen, mijn sprinkles, choonchi, angel face, grumpy ass, sweet cheeks, never boring, buttmunch, Benson.’

Cara Delevingne
© Getty

Cara Delevingne en Ashley Benson zijn happy in love en de hele wereld mag het weten. Het model postte zopas een reeks foto’s om haar vriendin een gelukkige verjaardag te wensen, en op één van die foto’s zijn ze zelfs al kussend in bad te zien.

In augustus 2018 werden Cara Delevingne en ‘Pretty Little Liars’-actrice Ashley Benson al kussend gespot in het openbaar. En in september 2018 claimde Ashley haar girlfriend Cara met één simpel woord: mine. In juni 2019 bevestigde Cara eindelijk de datinggeruchten door een innige kusvideo van hun tweeën te delen op Instagram. En ze lieten zelfs elkaars initialen tatoeëren.

Allerliefste verjaardagsboodschap

Nu laat Cara Delevingne ons opnieuw smelten door een reeks van zeven foto’s te delen voor Ashleys verjaardag. Daaronder schreef ze ook de allerliefste verjaardagsboodschap. ‘Gelukkige verjaardag @ashleybenson. Er is zoveel dat ik zou kunnen zeggen, maar dat is net hetgeen waar ik van houd en ik zo koester aan ons. Ik hoef het niet te zeggen, want je weet het al. En dat is alles wat telt. Het is jij en ik, mijn favoriet. Mijn veilige plek. Je laat me gek, wild, vrij, veilig en nieuwsgierig zijn. Ik heb het gevoel dat ik je al mijn hele leven ken en ik ben zo trots dat ik je zie groeien tot de vrouw waar je altijd van hebt gedroomd te zijn. Ik hou meer van je dan ik met woorden kan zeggen, mijn sprinkles, choonchi, angel face, grumpy ass, sweet cheeks, never boring, buttmunch, Benson.’ Die koosnaampjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ashley heeft onder de lieve post kort maar krachtig gereageerd: ‘Ik hou van je mijn choonchie pet. Mijn beste vriendin. Mijn kween.’ Oh, zoveel schattigheid kan ons hart niet aan!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.