Home Celebs WAIT, WHAT: zijn Cara Delevingne en PLL-actrice Ashley Benson aan het daten?

WAIT, WHAT: zijn Cara Delevingne en PLL-actrice Ashley Benson aan het daten?

Kussen, knuffelen, hand in hand lopen: dit ziet er niet puur vriendschappelijk uit.

Actrice en model Cara Delevingne kwam jaren geleden al uit de kast als biseksueel en wordt sindsdien vaak gespot met knappe, bekende dames aan haar arm. Hoewel ze vorige maand nog kussend gezien werd met Paris Jackson, is het internet er nu van overtuigd dat het knappe model iets heeft met niemand minder dan Ashley ‘Hanna Marin’ Benson!

Ashley en Cara

Sinds haar knipperlichtrelatie met Ryan Good, stylist van Justin Bieber, eind 2016 op de klippen liep, lijkt ‘Pretty Little Liars’-actrice Ashley Benson van het vrijgezellenleven te genieten. Ashley werd – buiten een vriendschappelijke hereniging met haar ex Ryan bij een sportevenement – het voorbije anderhalf jaar nooit met een man aan haar zijde gespot.

Maar nu lijkt er dus opnieuw romantiek in haar leven te zijn, want Ash werd onlangs gefotografeerd terwijl ze hand in hand over straat liep met Cara Delevingne. Ze gingen samen naar een bar en restaurant in Manhattan en sloten de avond af in het Grand Soho Hotel.

We weten wat je denkt: vriendinnen lopen ook hand in hand. Tuurlijk, maar er zijn nog meer paparazzifoto’s. Op de andere kiekjes knuffelt Cara haar vriendin en kust ze haar in de nek. Geef toe: dit ziet er al iets minder vriendschappelijk uit, niet?

Geloof je het nog niet? Wel, er is ook een Twitteraar die beweert dat ze naast Cara en Ashley zat bij de opnames van het televisieprogramma ‘Saturday Night Live’ en dat de twee actrices aan het kussen waren. Natuurlijk kan iedereen zomaar zulke dingen beweren, maar het zijn toch veel puzzelstukjes die samenvallen, als je ’t ons vraagt. Of misschien willen we gewoon dat dit waar is, ‘cause we ship this! 

Eerste keer?

Ashley heeft nooit beweerd dat ze strikt heteroseksueel is, maar datete voordien wel enkel met mannen. Of toch voor zover de buitenwereld weet. De voorbije jaren werd ze – wanneer haar relatie met Ryan weer even uit was – onder andere gelinkt aan Nat Wolff, Taylor Lautner en Tyler Blackburn, maar nooit eerder aan een vrouw. Voor alles een eerste keer, right?

Eloise x 3

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Meer love alerts:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.