Home Celebs Celeb News AHA: dit is de celeb crush van ‘To All The Boys’-acteur Noah...

AHA: dit is de celeb crush van ‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo

Can you blame him?

Noah Centineo
Photo News

Iedereen heeft wel een crush, bekend of niet. Zo zijn duizenden meisjes stapel op Noah Centineo. Maar op wie heeft de ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘-acteur een oogje? Hij verklapte het in een interview met Seventeen. En nee, het is niet Lana Condor (of dat geeft hij alleszins niet toe!).

Het is Selena Gomez! Ja hoor, single boy Noah Centineo heeft, net als zoveel jongens, een crush op de ‘Back To You‘-zangeres. Kan je het hem kwalijk nemen? Selly is een echte queen. Tijdens een rondje 17 questions‘ met Seventeen verklapte de ‘To All The Boys‘-acteur het leuke weetje.

Liefdevol persoon

Hij zei het volgende over de zangeres: ‘Ik heb eigenlijk heel veel celebrity crushes, maar ik vind dat Selena Gomez een van de coolste mensen ooit lijkt. En ze is ook een activiste. Ze houdt duidelijk van liefde en ze is een heel liefdevol persoon. Ik weet niet of het waar is, want ik ken haar niet, maar het voelt wel zo.’ Cuuute!

Het duo heeft elkaar nog nooit ontmoet, maar wij vinden het dringend tijd! Hoe schattig zouden Noah en Selena niet zijn samen?! Sel zou one lucky girl zijn, als je het ons vraagt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.