Home Celebs Celeb News 7x signs dat jij de Aria van jouw vriendengroep bent

7x signs dat jij de Aria van jouw vriendengroep bent

Als je nu nog niet weet wat Pretty Little Liars is, dan heb je onder een steen geleefd. Wij zijn dol op Emily, Hanna en Spencer, maar Aria is onze favorite! Met haar toffe style steelt zij de harten van iedereen die zij tegenkomt. Ben jij de Aria van jouw crew? Check het hier! 

1. Jouw accessoires zijn altijd on point.
Jouw collectie oorbellen is de grootste die mensen ooit gezien hebben. Maar niet alleen dat: riemen, kettingen, armbanden en ringen zijn allemaal part of your daily outfit.

2. Je bent niet bang om de waarheid te vertellen.
Eerlijkheid duurt het langst. Leugens zijn meestal niks voor jou, vooral niet als het om je besties gaat.

3. Maar soms een leugentje…
Een leugentje om bestwil? Dat staat wel in jouw woordenboek. Je bestie hoeft niet persé te weten dat haar crush haar lelijk noemde. Dat detail bespaar je haar…

4. Elke maand een nieuwe hairstyle.
Jij bent net als Kylie Jenner en switched sneller van hairstyle dan van outfit! Een korte bob, rood haar, pastel haar- bring it on.

5. Je bent té schattig.
Je bent zo klein en schattig, mensen kunnen het bijna niet aan! Mensen blijven dat ook uitwijzen: ”Wat ben je klein en schattig!”

6. Jij hebt de beste style.
Van al je besties, heb je sowieso de beste style. Je experimenteert met verschillende patronen en bent niet bang heftige trends uit te proberen!

7. Jij bent een boekenworm.
Je hebt niets liever dan lekker op de bank kruipen met een goed boek of in bed liggen met muziek in je oren. Je houdt heel erg van jouw alone time.

Check hier of jij de Spencer Hastings van jouw groepje bent!

(Bron: Pinterest)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.