Home Celebs Celeb News 8 x redenen waarom je Brie Larson moet volgen op Instagram

8 x redenen waarom je Brie Larson moet volgen op Instagram

Brie Larson
Credit: Jennifer Graylock/INFphoto.com/Corbis
Vergeet Leonardo Dicaprio en de hele “Zal hij een Oscar winnen of niet?”-saga. Dit jaar draait het om een vrouw, en wel om Brie Larson. Ze won al een Golden Globe en een BAFTA voor haar indrukwekkende vertolking in Room en wij zijn er rotsvast van overtuigd dat ze eind deze maand een hattrick doet en ook met een Oscarbeeldje naar huis zal mogen gaan.

Van kindster tot potentiële Oscarwinnares

Ze acteert al van jongs af aan, speelde o.a. mee in 21 Jump Street en Trainwreck waarin ze gestalte gaf aan het jongere zusje van Amy Shumer, en toch lijkt Brie Larson – née Brianne Sidonie Desaulniers – nu pas door te breken.

Haar laatste wapenfeit, de filmadaptatie van het boek Room over een jonge vrouw die samen met haar zoontje (gespeeld door Jacob Tremblay) ontsnapt wordt uit de kelder waarin ze jarenlang werden opgesloten, wordt door criticasters onthaald als dé film van 2016. De vele prijzen en Oscarnominatie die ze op zak heeft, zijn dan ook volkomen terecht.

Wanneer je overladen wordt met zoveel eer, zou je denken dat Larson ondertussen uitgegroeid is tot een diva met kapsones. Maar niets is minder waar. De 26-jarige blondine drijft als geen ander de spot met zichzelf en daar is haar Instagramaccount het beste bewijs van.

Nog nooit van haar gehoord? Dan raden we je aan haar snel te volgen en wel om volgende redenen:

1. Ze doet van #ThrowbackThursday als geen ander

Brie acteert al sinds ze tien jaar was, dus ze heeft al menig rode loper afgewandeld. Met een typische 90’s look, inclusief verknipte frou.

Bangs on fleek at the Big Fat Liar premiere. Thanks Mom! #tbt

A post shared by Brie (@brielarson) on

2. Ze is een fan girl en ze is er trots op

Brie is duidelijk in haar nopjes wanneer ze op de rode loper sterren tegen het lijft loopt, en doet dan ook geen enkele moeite om haar enthousiasme te verbergen. Wij zouden ook breed grijnzen als we met Leo op de foto mochten.

WHAT IS LIFE ?

A post shared by Brie (@brielarson) on

3. Ze post de schattigste foto’s met co-ster Jacob Tremblay

Larson en Tremblay spelen moeder en zoon in Room, en ook in het echte leven zijn ze erg close. Ze noemt hem “mijn beste vriend”.

4. Ze chillt met Hollywood royalty alsof het niets is

Chillen met Helen Mirren en aanstormend talent Saoirse Ronan: dé definitie van #squadgoals denken wij zo!

I spent the weekend getting to know two incredible women: Helen Mirren and Saoirse Ronan. Absolutely astounded by their humor, spunk and thoughtful intelligence. The three of us swapped stories from our respective journeys, each learning and very much relating. As a woman, I've found talking deeply with other women unparalleled. I felt understood and loved by these two along with a very strong gaggle of others whom I'll share down the line. I was directly in the middle with Saoirse, younger and Helen, older – three woman working together through generations; still grappling with what a life is and questioning how we pave a smoother path for the girls who will be women after us. I'm holding hands with the past and future and walking forward. It's everything, try it.

A post shared by Brie (@brielarson) on

5. Haar poses zijn flawless

Met een uitgebreid repertoire aan dramatische gebaren, sluiten wij een musicalcarrière niet uit.

Color Me Mine is still rad.

A post shared by Brie (@brielarson) on

6. Ze neemt zichzelf allesbehalve serieus

Larson zal je niet snel betrappen op het posten van een gefotoshopte selfie. In de plaats daarvan gooide ze een tijdje terug dit allesbehalve flatterende paparazzikiekje op Instagram. That’s our girl.

#fbf to that time I felt so glamorous getting paparazzied at the airport.

A post shared by Brie (@brielarson) on

7. Ze ziet er al-tijd stunning uit op de rode loper

Zelfs al draagt ze een knaloranje jurk (daar komen wij sowieso nooit mee weg!) van Calvin Klein zoals op de Governors Awards.

I wore @calvinklein last night and felt great about it. #govawards

A post shared by Brie (@brielarson) on

8. Maar we houden ook van haar retrostijl

Van de zweetbandjes om haar polsen tot de patches die ze eigenhandig op haar denim outfit streek: deze look is pure nineties perfectie.

Bron: Grazia

Nog meer te volgen celebs:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.