Home Celebs Celeb News Ariana Grande liet een nieuwe tattoo op haar handpalm zetten

Ariana Grande liet een nieuwe tattoo op haar handpalm zetten

De zangeres koos deze keer voor een iets subtieler exemplaar.

ariana grande
© Getty

Ariana Grande heeft al heel wat tattoos op haar lichaam staan, maar het lijkt erop dat de zangeres onlangs nog een nieuwe tattoo liet zetten. Zo deelde ze gisteren een foto van zichzelf op Instagram en daarop is haar laatste aanwinst goed te zien. Let’s check it out!

Dat Ariana Grande niet vies is van tattoos wisten we al langer. Zo versierde de zangeres haar lichaam al met verschillende exemplaren. Denk bijvoorbeeld maar aan de Pokémon Eevee die ze op haar bovenarm liet zetten. Ondanks haar vele tatoeages is Ariana duidelijk nog niet van plan om te stoppen. Zo deelde ze gisteren een foto op Instagram waar ze met een nieuwe ink te zien is.

View this post on Instagram

?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op de foto zie je hoe Ariana Grande poseert in de spiegel en zo kan je meteen heel wat van haar tatoeages bewonderen. Zo kan je op haar arm een aantal vlinders zien en ook op haar schouder kan je een tattoo spotten. Maar op de Instagramfoto is er ook een nieuw exemplaar te zien. Als je naar de tweede foto kijkt, zie je op haar handpalm een hele fijne bloem staan. Volgens Insider zou Ari de tattoo enkele maanden geleden, ergens in juni, laten zetten hebben. Wij zijn alvast fan van de nieuwe tattoo van Ariana Grande, en jullie?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.