Home Celebs Celeb News Huh? Bella Thorne en Charlie Puth lijken een koppel te zijn

Huh? Bella Thorne en Charlie Puth lijken een koppel te zijn

Bella Thorne en Charlie Puth
Foto: Photo News
We zijn in de war. In augustus gingen Bella Thorne en Gregg Sulkin na meer dan een jaar uit elkaar, in september vond ze een nieuwe lover in Tyler Posey van ‘Teen Wolf’ – en vriend van haar ex Gregg #awkward – en hoewel de twee nooit officieel uit elkaar gingen, werd Bella afgelopen weekend hand in hand en bijna (?) kussend gespot met zanger Charlie Puth. Heh?

Wie is het nu?

Oké, er gaan wel al even geruchten dat het minder goed gaat tussen Tyler en Bella én de actrice praat nogal vaak over Charlie Puth op haar Snapchat, maar dit is toch pretty shocking. Bella en Charlie brachten samen het weekend door in Miami en de paparazzi kon hen fotograferen terwijl ze hand in hand rondwandelden en wel heel dicht bij elkaar stonden – al denken we dat, als er een kus was gevallen, de paps die sowieso op beeld zouden hebben. Er was alleszins genoeg geflirt om te besluiten dat het waarschijnlijk over and done is tussen Bella en Mister Posey.

Foto: Photo News

Tyler of Charlie?

Rond Halloween waren er geruchten dat Bella en Tyler ruzie hadden. Het is ook rond die tijd dat de ‘Shake It Up’-actrice de laatste foto met haar boyfriend deelde op Instagram. Maar er werd nooit door een van de twee tortelduifjes – die voor de ruzie héél open waren over hun liefde – bevestigd dat ze uit elkaar waren.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Zo’n twee weken geleden kwam Tyler wel terug in een – let’s be honest – rare collage die Bella postte. Vreemd omdat het een gewone foto van Bella is waar ze een soort kader van andere foto’s rond heeft gemaakt. Dubbel vreemd omdat de tekst bij de foto gewoon zegt dat ze naar Las Vegas gaat, maar helemaal niet verklaart wat Tyler Posey daarmee te maken heeft. Driedubbel vreemd omdat – jawel – Charlie Puth óók in de collage zit! Is dit Bella’s manier om te laten weten dat ze niet kan kiezen tussen de twee boys?

Vegas bound✨? #imsoready #vegas #saturdaymorning #weekendvibes

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Of helemaal niemand? 

Het kan niet verwarrender worden, denk je? Think again. Een paar dagen geleden deelde Bella dit op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ze wil alleen zijn! Dus geen Tyler, geen Charlie, gewoon happy single life. Dat zal haar misschien wel deugd doen, niet?

Meer over beautiful Bella:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.