Home Celebs Celeb News ZIEN: dit lieve berichtje bewijst dat de mannen van One Direction elkaar...

ZIEN: dit lieve berichtje bewijst dat de mannen van One Direction elkaar nog niet vergeten zijn

Bro code!

© Pbg/Empics Entertainment/Photo News

Waar is de tijd dat we nog alles van onszelf stonden te geven op een concert van One Direction? Inderdaad, die memorabele momenten liggen al even achter ons. Snif. En de laatste tweet van Liam Payne naar Harry Styles doet ons nóg meer heimwee krijgen naar onze favoriete boyband.

Harry Styles kreeg een hele tijd geleden een rol aangeboden in de nieuwe oorlogsfilm van regisseur Christopher Nolan. Gisteren ging die film, Dunkirk, dan eindelijk in wereldpremière. Harry Styles verscheen op de rode loper en hij kon daarbij rekenen op de succeswensen van zijn One Direction-collega Liam Payne. Yep, die twee zijn elkaar na een dikke twee jaar nog steeds niet vergeten. Cute!

‘Veel succes vanavond. Sorry, ik kan er niet bij zijn, maar ik kan niet wachten om jou in actie te zien’, schreef Liam naar Harry op Twitter. Deze tweet deed de harten van verschillende One Direction-fans in no time smelten. Check it out!

Oorlogsfilm

De film ‘Dunkirk’ gaat over de evacuatie van duizenden soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Niet meteen ons favoriete gênre, maar voor Harry Styles willen wij graag een uitzondering maken. Vanaf volgende week kunnen we Harry gaan spotten in de Belgische cinemazalen.

Animated GIF  - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.