Home Celebs Celeb News Camila Cabello over haar relatie met Shawn: ‘Ik heb door hem zo...

Camila Cabello over haar relatie met Shawn: ‘Ik heb door hem zo veel over de liefde geleerd’

'Het gaat niet alleen om de gelukzalige momenten die je op foto's en video's ziet.'

Camila Cabello
© Getty

Camila Cabello vertelt in ‘In Wonder’, Shawn Mendes’ documentaire die sinds kort op Netflix te bekijken is, al heel wat over hun relatie. Toch is de ‘My Oh My’-zangeres nog lang niet uitgepraat. In een uitgebreide post op Instagram praat ze nu openlijk over de kracht van hun liefde voor elkaar.

Leuke uitstapjes samen, romantische verrassingen, … Instagram loopt soms over van gelukkige koppels die samen het perfecte plaatje vormen. Toch is de liefde meer dan die zeemzoete foto’s alleen, en dat maakt ook Camila duidelijk. De 23-jarige zangeres postte gisteren een foto waarop we het stel als kussend op een rots zien zitten. Onder de foto bekend ze dat ze door Shawn Mendes veel over de liefde heeft geleerd en dat het om meer draait dan alleen maar hoogtepunten. ‘Het gaat niet alleen om de gelukkige, gelukzalige momenten die je op foto’s en video’s ziet. Als je een relatie met iemand hebt, voelt het alsof ze je een spiegel voorhouden. Ik moet continu mijn angsten, mijn onzekerheden, mijn denkpatronen, mijn overtuigingen over het leven en over mezelf onder ogen zien.’

Reality check 

Een relatie is volgens Camila dan ook helemaal niet altijd zo eenvoudig als het er op foto’s vaak uitziet: ‘Soms is het een puinhoop, ongemakkelijk en vervelend’. Toch merkt ze op dat het goede zwaarder doorweegt dan het slechte. ‘Er gaat niets boven de aantrekkingskracht, de kracht die liefde is, om het licht in de duisternis te zijn’, aldus Cabello. De liefde geeft ons volgens haar de kracht ‘om moediger, wijzer en beter te zijn dan we gisteren waren’.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar uitgebreide bijschrift sluit ze dan ook af met een soort wake-upcall voor al haar volgers. ‘Verliefd zijn betekent dat we keer op keer voor die persoon kiezen en samen moeilijkheden aangaan. En dat is veel mooier en echter dan perfectie.’ Al die perfecte plaatjes kunnen ons volgens Camila soms een gevoel van eenzaamheid bezorgen, dus het is belangrijk om in het hoofd te houden dat het vaak om een groter geheel gaat dat we op Instagram niet altijd te zien krijgen.

Heel wat volgers, maar ook celebs prijzen de wijze woorden die Camila neerpende. Lily Collins kan zich bijvoorbeeld helemaal vinden in het bijschrift. De ‘Emily in Paris’-actrice voegt er vervolgens aan toe dat ze het fantastisch vindt dat Camila Cabello dit deelt. En dat kunnen wij alleen maar beamen.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.