Home Celebs Celeb News Camila Cabello maakt via Instagram duidelijk dat ze nog steeds samen is...

Camila Cabello maakt via Instagram duidelijk dat ze nog steeds samen is met Shawn Mendes

Fans vreesden dat de twee uit elkaar waren, maar hier blijkt duidelijk niets van waar te zijn.

Camila Cabello shawn mendes
© Getty

De geruchten dat het niet goed gaat tussen Camila Cabello en Shawn Mendes doen nu al een tijdje de ronde, maar de zangeres maakt hier nu komaf mee. Via een bericht op haar Instagramaccount maakt ze namelijk duidelijk hoe trots ze is op haar liefje. Cute!

Fans maakten zich al een tijdje zorgen over de relatie van Camila Cabello en Shawn Mendes. Sinds maart is het al opvallend stil rond het koppel en daarom dachten volgers van het duo dat ze misschien uit elkaar waren. Al blijkt daar absoluut niets van waar te zijn. De zangeres laat nu namelijk via Instagram weten dat de twee nog steeds very much in love zijn.

Nog steeds een koppel

Op haar account deelde ze namelijk een clip van ‘Wonder’, het nieuwe album van Shawn Mendes dat vanaf vandaag beschikbaar is. ‘ De wereld kan altijd wel wat magie en schoonheid gebruiken, maar nu zeker. Shawn heeft dit album met hart en ziel gemaakt. Wat een prachtig cadeau. Mijn lief, ik ben zo trots op de persoon die je bent en ik kijk er zo naar uit dat mensen je hart kunnen zien en horen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Shawn Mendes zelf reageerde ook onder het bericht met een reeks schattige emoji’s. De twee vormen een koppel sinds augustus 2019 en dit nadat ze hun gemeenschappelijke single ‘Señorita’ uitgebracht hebben.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.