Home Celebs Celeb News OMG: de volledige cast van ‘Wizards of Waverley Place’ was aanwezig op...

OMG: de volledige cast van ‘Wizards of Waverley Place’ was aanwezig op David Henries trouw

Wizards of Waverley Place
Foto: People Magazine
We meldden een tijdje geleden al dat David Henrie, aka Justin Russo uit ‘Wizards of Waverley Place’, dit jaar in het huwelijksbootje zou stappen. Afgelopen weekend was het zover en het zag er magisch uit. Dat mag je letterlijk nemen, want alle Russo’s én Harper waren aanwezig om samen met David en zijn kersverse echtgenote Maria te vieren. Ja, ook Selena!

Reünie

Justin(27) en Maria (26) trouwden afgelopen vrijdag – 21 april – in L.A. onder een stralend zonnetje. Het thema van het trouwfeest was old Hollywood glam, en Maria droeg dan ook een super stijlvolle, vintage uitziende trouwjurk met lots of lace.

Voor de gelegenheid maakten David DeLuise (papa Russo), Maria Canals Barrera (mama Russo), Jake T. Austin (Max Russo), Selena Gomez (Alex Russo) en Jennifer Stone (Harper Evans) allemaal hun agenda’s leeg om af te zakken naar Los Angeles voor het trouwfeest van hun ex-collega. En dat leverde een paar leuke kiekjes en emotionele posts op Instagram op.

Het lijkt erop dat Selena zonder date naar het trouwfeest kwam, maar ook zonder The Weeknd kan de zangeres zich perfect amuseren. Ze deelde meerdere foto’s van de reünie in een gallerij op Instagram. In de caption schrijft ze dat ze erg emotioneel is omdat haar ‘big brother’ getrouwd is, ook al wisten ze allemaal dat hij sowieso de eerste zou zijn. Ze wenst het koppel ook alle geluk van de wereld. Awww!

Jennifer Stone, die Selena’s bestie Harper speelde, deelde dan weer enkele leuke photobooth-foto’s. ‘Reunited and it feels so good’, schrijft ze. Wij voelen hetzelfde, Jen!

Reunited and it feels so good! 🔮❤️ @daviddeluise @jaketaustin @maria_cb @selenagomez @davidhenrie

A post shared by Jennifer Stone (@comeagainjen14) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.