Home Celebs Celeb News Cindy Crawford lingerie foto’s géén photoshop

Cindy Crawford lingerie foto’s géén photoshop

Er zijn foto’s op Twitter geleaked van Cindy Crawford in lingerie, zónder photoshop! De foto’s zouden origineel in de Mexicaanse versie van Marie Claire komen, maar werden niet gepubliceerd! Lees snel verder!

De 48-jarige Cindy Crawford heeft een geweldig lichaam. Het vroeger model werd voor een shoot met Marie Claire dan ook gefotografeerd in zwarte lingerie. Het tijdschrift heeft de foto’s alleen niet gepubliceerd! Toch zijn de foto’s op een of andere manier op Twitter beland en zijn ze viral gegaan. Het debat-vuur is weer aangewakkerd, want is photoshop nou oké of niet?

Fans van Cindy vinden de foto’s inspirerend en prachtig, omdat het bewijst dat schoonheid geen houdbaarheidsdatum heeft! Marie Claire zegt over de foto’s ”Maakt niet uit waar de foto’s vandaan kwamen, het is prachtig. Wij wisten dat Crawford mooi was, maar door deze foto’s houden wij nog meer van haar!”

Cindy heeft nog niet gereageerd op de foto’s, maar haar hubbie heeft een supportive Instagram foto geplaatst van Cindy in haar bikini, looking awesome!

Zie de foto’s hieronder!

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

Een foto die is geplaatst door Rande Gerber (@randegerber) op

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.