Home Celebs Celeb News Cole Sprouse zegt dat het moeilijk was om met Jennifer Aniston samen...

Cole Sprouse zegt dat het moeilijk was om met Jennifer Aniston samen te werken in ‘Friends’

Cole Sprouse
Je leerde Cole Sprouse waarschijnlijk kennen in ‘The Suite Life’ en hebt nu een major crush op zijn personage Jughead in ‘Riverdale’. Maar wist je dat hij als klein kereltje het zoontje van Ross Geller speelde in ‘Friends’? Dat was niet altijd makkelijk, geeft de acteur in een interview toe.

‘Ben!’

De laatste aflevering van ‘Friends’ werd al bijna dertien (!) jaar geleden uitgezonden. Maar dankzij de constante herhalingen, kennen we Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler en Joey nog altijd heel goed. Echte Sprouse-fans weten waarschijnlijk wel dat Cole als 8-jarige cutie Ben Geller speelde, de zoon van Ross. In een interview met The New York Post vertelt hij dat mensen op straat hem nog altijd naroepen met die naam én dat hij er zelfs op reageert.

Cole Sprouse

Crush

Maar Cole had het niet altijd makkelijk op de set van de populaire sitcom, zeker niet wanneer hij scènes had met Jennifer ‘Rachel’ Aniston. ‘Ik was zo verliefd op Jennifer Aniston. Ik was echt smoorverliefd. Ik kon gewoon niet meer praten, vergat mijn tekst, begon te stotteren…het was echt verschrikkelijk’, vertelt de tweelingbroer van Dylan. Smelt!

Cole Sprouse

Meer Sprouse: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.