Home Celebs Celeb News De startdatum van het zevende seizoen van Pretty Little Liars is bekend

De startdatum van het zevende seizoen van Pretty Little Liars is bekend

Foto: @prettylittleliars (Instagram)
Zoals je hier al kon lezen liet de seizoensfinale van Pretty Little Liars ons een maand geleden achter met meer vragen dan antwoorden. Maar die vragen zouden wel eens sneller beantwoord kunnen worden dan verwacht. Maar er is ook slecht nieuws

Nog even geduld en dan …

First things first: het goede nieuws is dat het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars in juni al op de buis komt. Dat betekent dat we maar twee maanden moeten wachten om te weten te komen of – spoiler alert! – we Hannah nog leven gaan terugzien. Aan het einde van het laatste seizoen werd ze namelijk gekidnapt toen ze als lokaas werd gebruikt om A. te ontmaskeren.

De meisjes beginnen aanstaande maandag te filmen en het nieuwe seizoen zal vanaf 21 juni worden uitgezonden. Dat vertelde Spencer – aka Troian Bellisario – op het officiële Instagramaccount van PLL.

@sleepinthegardn has a special message for you about #PLL season 7!

A post shared by Pretty Little Liars (@prettylittleliars) on

Maar er is ook slecht nieuws … We zijn natuurlijk super excited om Emily, Aria, Hannah, Spencer en Alison zo snel weer terug te zien, maar ergens is het ook bittersweet want zoals Troian in bovenstaand filmpje al zei “het is het begin van het einde“.

Yep, dat lees je goed. Het zevende seizoen van Pretty Little Liars is officieel het allerlaatste seizoen. Het bijschrift van Troian bij haar laatste foto op Instagram zegt dan ook genoeg: “Tot ziens, meisjes!”.

Haal die zakdoek maar al boven!

Adios muchachos. #pll

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

Nog meer leesvoer voor PLL fans:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.