Home Celebs Celeb News Demi Lovato’s vriendje Wilmer Valderrama vervoegt de cast van Grey’s Anatomy

Demi Lovato’s vriendje Wilmer Valderrama vervoegt de cast van Grey’s Anatomy

Grey's Anatomy
© Jenna Blake/Corbis
There’s a new doctor in town! Niemand minder dan Wilmer Valderrama – die je misschien nog wel kent als Fez uit That 70’s Show – vervoegt de cast van onze all time favourite ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Wordt hij de nieuwe love interest van weduwe Meredith? 

Meet Dr. Kyle Diaz

De makers van Grey’s Anatomy bevestigden het nieuws dat Wilmer Valderrama zal meespelen in de doktersserie aan het Amerikaanse magazine Variety. Buiten het feit dat Valderrama’s personage de naam Kyle Diaz zal krijgen, werden er verder geen details over zijn rol of verhaallijn vrijgegeven. Wel is bekend dat het niet om een gastrol gaat, maar om een vast personage in de ziekenhuisserie. De eerste aflevering waarin Wilmer zal verschijnen, zal in de VS in april op de buis komen.

Wij zijn alvast super excited over dit nieuws en ook longtime girlfriend Demi Lovato – die in 2010 een gastrolletje had als patiënt van Dr. Alex Karev – kon haar enthousiasme niet verstoppen op Twitter:

Grey's Anatomy
Demi Lovato als patiënt in de aflevering Shiny Happy People in het zesde seizoen van Grey’s Anatomy (EPP / Reporters)

Sinds—spoiler alertDr. Derek ‘McDreamy’ Shepherd aka Patrick Dempsey stierf in het vorige seizoen, vinden wij dat het hoog tijd wordt voor een nieuwe knappe dokter in Grey’s Anatomy. Zal Kyle Diaz het hart van Meredith Grey kunnen veroveren? Time will tell …

Bron: InStyle

Nog meer nieuws over jouw favoriete series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.