Home Celebs Celeb News Dit zoekt Ansel Elgort in een meisje

Dit zoekt Ansel Elgort in een meisje

Ladies opgelet! Altijd al benieuwd geweest wat The Fault In Our Stars– hottie Ansel Elgort zoekt in een meisje? Kijk dan snel hier.

Ansel Elgort heeft onze harten gestolen, maar hoe laten we zijn hart sneller kloppen? In een interview met Cambio vertelt de acteur haarfijn wat hij in een meisje zoekt. “ I’m a busy guy, ik heb een heel druk leven en ik wil me focussen op dingen waar mijn passie ligt. Ik zoek daarom een meisje dat ook heel gepassioneerd is, want dan begrijpt ze je beter en kan je een goed gesprek voeren. Naast een relatie moet je nog iets anders hebben waar je heel enthousiast over bent”, vindt de 20-jarige.

Ook vertelde de acteur dat als hij een meisje leuk vindt, hij dat persoonlijk tegen haar zegt en het niet via social media doet. “In het leven moet je een klik met iemand hebben. Het maakt niet uit hoeveel social media en technologieën we in ons leven hebben. Het is zo belangrijk dat het met iemand klikt, dat krijg je alleen als je persoonlijk met iemand praat”, vertelt Ansel.

Ansel Elgort is sinds kort weer vrijgezel. Hij had sinds de middelbare school een relatie met Violetta Komyshan. De drukke agenda van de acteur was de reden van hun break-up.

(Bron foto: Just Jared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.