Home Celebs Celeb News ZIEN: dit is de dubbelganger van ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart

ZIEN: dit is de dubbelganger van ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart

Zelfs Lili staat ervan versteld hoe hard de actrice op haar lijkt in de foto.

Lili Reinhart
© Getty

Naar het schijnt heeft iedereen ter wereld ergens een dubbelganger rondlopen. Dat wil zeggen dat ook elke celeb een lookalike heeft. ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart heeft zopas die van haar gevonden en was zelf helemaal in shock.

Lili Reinhart geloofde haar ogen niet toen ze onlangs op een foto van ‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington met zijn tegenspeelster botste. In de foto zit namelijk recht tegenover hem een blondine die als twee druppels water op de ‘Riverdale‘-actrice lijkt. Lili deelde de foto zelf op Instagram Stories en schreef er het volgende bij: ‘Ik zag dit op mijn ontdekpagina en ik dacht dat ik dat was?’. Freaky!

Sarah Gadon

Het gaat om de Canadese actrice Sarah Gadon. De blondine speelde onder andere mee in ‘Dracula Untold’ en ‘True Detective’. Ze is naast Kit Harington te zien in de film ‘The Death and Life of John F. Donovan‘. Het was het fanaccount @kitharingtonworld dat de foto deelde.

Op bovenstaande foto lijken de twee inderdaad héél goed op elkaar, maar als je andere foto’s erbij neemt, zien we toch wat verschillen. Welke gelijkenissen zie jij tussen de actrices? Vind jij dat ze dubbelgangers kunnen genoemd worden?

© Getty

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.