Home Celebs Celeb News FKA Twigs met Justin en Kendall in campagne Calvin Klein

FKA Twigs met Justin en Kendall in campagne Calvin Klein

Witte basic onderbroeken weer cool? Yep, Calvin Klein verhoogt serieus zijn street credibility nu het na Justin Bieber en Kendall Jenner ook FKA Twigs en Kendrick Lamar kon strikken voor zijn lentecampagne.

Ook Kendrick Lamar doet het met Calvin

FKA Twigs, wiens echte naam Tahliah Debrett Barnett is, groeide de afgelopen jaren uit tot een van de meest grensverleggende popsterren ter wereld. Gisteren deelde ze het eerst campagnebeeld van Calvin Klein waarin ze figureert. Het beeld toont Thaliah in één van de avant-garde dansposes waarvoor ze bekend staat, met als bijschrift “I excel in #mycalvins“, wat zoveel betekent als: ik blink uit in mijn Calvins.

In het verleden koos Calvin Klein eerder mainstream sterren voor zijn campagnes, zoals Justin Bieber en Kendall Jenner. En terwijl beiden terugkeren in de huidige campagne, gefotografeerd door de getalenteerde Tyrone Lebon, worden ze vervoegd door minder voor de hand liggende muzikanten die niet perse high fashion uitschreeuwen, maar toch inspirerende keuzes zijn.

Zo zijn naast FKA Twigs, Justin en Kendall ook rappers Kendrick Lamar, Joey Bada$$, en Fetty Wap in de campagne te zien. Wie had ooit gedacht dat deze stoere mannen brave witte slipjes zouden dragen?

Nog meer campagnenieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.