Home Celebs Celeb News Hailey Baldwin reageert voor het eerst op de negatieve reacties op haar...

Hailey Baldwin reageert voor het eerst op de negatieve reacties op haar verloving met Justin Bieber

'Ik negeer het gewoon'.

Toen Justin Bieber en Hailey Baldwin bekendgemaakt hebben dat ze verloofd waren, waren we eerlijk gezegd toch lichtjes verbaasd. Het nieuws van hun verloving kon dan ook op heel wat negatieve reacties rekenen, maar de blondine heeft nu duidelijk gemaakt dat ze zich niks aantrekt van alle haters.

Justin en Hailey zijn nog niet zo heel lang samen, maar de afgelopen maanden hebben ze iedereen duidelijk gemaakt dat ze ontzettend verliefd zijn op elkaar. De twee zijn zelfs zo in love dat ze besloten hebben om zich te verloven.

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Op sociale media kwamen er zoals altijd heel wat negatieve reacties, maar daar heeft Hailey Balwin geen behoefte aan. Zo heeft ze in een interview met het Australische magazine Stellar voor het eerst gesproken over hun relatiestatus.

Eerst en vooral laat ze weten dat ze dolgelukkig is met hun verloving. Daarnaast praat ze ook openlijk over alle negatieve reacties. ‘Ik denk niet dat het een effect op mij gehad heeft. Ik heb geleerd om alle negativiteit te negeren om zo te kunnen genieten van dit hoofdstuk in mijn leven.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.