Home Celebs Celeb News Hailey Bieber heeft haar wenkbrauwen laten bleken

Hailey Bieber heeft haar wenkbrauwen laten bleken

Gedurfd!

hailey bieber wenkbrauwen
© Getty

Hailey Bieber is van nature gezegend met prachtige volle wenkbrauwen, maar het model had duidelijk zin om haar signature look een beetje aan te passen. Hailey werd namelijk onlangs gespot door de paparazzi en op de beelden is alvast te zien hoe ze haar brows heeft laten bleken. Gedurfd!

Wij zouden maar al te graag de volle wenkbrauwen van Hailey Bieber op ons voorhoofd willen kleven, maar het model zelf had duidelijk zin in een nieuwe look. Op een aantal paparazzifoto’s kan je namelijk zien dat de vrouw van Justin Bieber haar brows heeft laten bleken. Een hele verandering, dus!

wenkbrauwen hailey bieber
© Getty

Vermoedelijk kreeg Hailey de vraag om haar wenkbrauwen te bleken, want het model werd in Italië gespot voor fashion week in Milaan. Zelf lijkt ze alvast fan te zijn van haar nieuwe look. Op een aantal foto’s zie je namelijk hoe ze een aantal selfies van zichzelf neemt.

Je wenkbrauwen laten bleken is redelijk gedurfd, maar als er iemand is die het kan hebben, is het Hailey wel! Zo droeg ze verder een lange, zwarte jas en een bijpassend mondmasker. Op vlak van accessoires (denk bijvoorbeeld maar aan haar zonnebril en haar oorbellen) koos ze voor een touch of gold. Het resultaat ziet er alvast ontzettend stoer, maar op hetzelfde moment ook classy uit. We like!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.