Home Celebs Celeb News HOERA: we moeten niet lang meer wachten op het nieuwe album van...

HOERA: we moeten niet lang meer wachten op het nieuwe album van Lea Michele

Lea Michele
Sinds ‘Glee‘ van de tv is verdwenen, hebben wij serieus moeten afkicken van Rachel Berry – en dus ook van  de zangkunsten van Lea Michele. Want hoewel de zangeres in 2014 haar debuutalbum ‘Louder’ uitbracht, bleef het de laatste tijd stil rond Lea. Tot nu, want ze zou haar tweede album bijna afgewerkt hebben!

Twee jaar geleden bracht Lea ‘Louder’ uit, een album dat zowel popnummers als zwaardere tracks bevatte. Lea was op het moment van de opnames nog druk bezig op de set van Glee en ze moest daarna ook het zware verlies van haar vriend Cory Monteith verwerken, die in juli 2013 onverwacht overleed aan een overdosis op zijn hotelkamer.

Poging twee

Lea had bij ‘Louder‘ vooral het gevoel dat ze zich niet genoeg kon focussen op de muziek. Door alle drukte en gebeurtenissen in haar leven, kon ze haar muzikale ei er niet genoeg in kwijt. De oplossing? Een tweede album waar ze al haar tijd, passie en liefde in kon steken. En dat album kunnen we binnenkort al beluisteren!

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

‘Places’

Het tweede album zal ‘Places‘ heten, een naam die Lea samen met haar bestie en mede-Broadwayartiest Jonathan Groff bedacht. Wanneer ze een show doen op Broadway, wordt er eerst ’30 minuten’ geroepen voor een show gaat beginnen, vervolgens ’15 minuten’ en daarna ‘places!’ als teken dat de artiesten op hun plaats moeten gaan staan – waardoor het een woord is waar Lea enorm veel waarde aan hecht.

Emotionele zangkunsten

In ‘Places’ zullen we een andere kant van Lea kunnen beluisteren. Waar ‘Louder’ vooral popmuziek bevatten, zal ‘Places’ een stuk dieper gaan. Lea liet zich inspireren door haar grote voorbeelden, zoals bijvoorbeeld Céline Dion, om zo een emotioneel album te maken waar ze haar Broadwaystem volledig in kan laten knallen. Maar no worries: er zijn ook ‘lichtere’ nummers aanwezig waar je he-le-maal vrolijk van kan worden.

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

De exachte releasedatum van ‘Places’ is nog niet bekend, maar Lea liet al wel weten op Instagram dat het écht niet meer lang zal duren. De zangeres post nu al regelmatig kleine sneak peeks op Instagram, waarin je enkele ‘places’ kan zien die belangrijk waren in haar leven – inclusief lieve kiekjes met Cory. Awww…

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.