Home Celebs Celeb News Is Thuis-acteur Mathias Vergels verloofd?

Is Thuis-acteur Mathias Vergels verloofd?

Mathias Vergels
Foto: @vergelsmathias (Instagram)
Mathias Vergels (23) aka Lowieke uit Thuis en zijn lief Julie Houtman zouden verloofd zijn. De tortelduifjes genieten van een weekendje in Venetië en dat leek Mathias wel de ideale plek voor een huwelijksaanzoek

“Kinderen komen misschien wat te vroeg, ik ben zelf nog te veel een kind”

Mathias Vergels doet al jaren meisjesharten sneller slaan als Lowieke in Thuis, maar er is maar één meisje waar zìjn hart sneller van gaat kloppen en dat is Julie Houtman. Het koppel leerde elkaar zo’n jaar geleden kennen. “Ze zorgt voor rust in mijn hoofd”, vertelde de 23-jarige acteur eerder in het weekblad Story.

“Toen ik Julie ontmoette was ik meteen verkocht. Ze is een heel lief en mooi meisje, en ze is ook vrij snel bij mij ingetrokken”, aldus Mathias. Toen hem in december vorig jaar gevraagd werd of hij al dacht aan trouwen en kinderen krijgen, antwoordde hij: “Ik wil in 2016 vooral veel tijd met Julie doorbrengen. Als ik heel veel tijd heb, dan misschien, maar dat heb ik dus niet. Kinderen komen misschien ook wat te vroeg, ik ben zelf toch nog te veel een kind.”

Toch lijkt Mathias nu van mening te zijn veranderd. Hij brengt samen met Julie het weekend door in Venetië, een van de meest romantische steden ter wereld. Volgens de fanpagina van Thuis zouden de twee zich verloofd hebben tijdens hun citytrip. In de collage die een fan op Instagram postte, zien we linksonderaan een verlovingsring. Maar die foto lijkt nu van Julies account verdwenen te zijn. Zou het dan toch niet waar zijn?

Update 3/04/2016: nieuwssite De Redactie meldt dat het nieuws werd bevestigd door Mathias’ manager. Congrats, cuties!

Het koppel geniet volop van elkaar tijdens een weekendje Venetië. Zowel by night

😘

A post shared by Julie Houtman (@julie__h) on

… als overdag in de zon. (let op de superromantische hashtag #blessedIfoundyou, aaww … !)

https://www.instagram.com/p/BDjA8DbLMRs/

Zo willen wij ook wel wakker worden …

https://www.instagram.com/p/BDkYrmsLMST/

De volgers van de fanpage van Thuis zijn alvast dolblij voor Mathias en Julie:


Nog meer celeb love:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.