Home Celebs Celeb News Yay! Jani is binnenkort terug op VIJF met het gloednieuwe programma ‘Shopping...

Yay! Jani is binnenkort terug op VIJF met het gloednieuwe programma ‘Shopping Queens’

Jani
Foto: VIJF
Als Jani Kazaltzis in een programma zit, kijken we sowieso. Zéker als hij zijn ongezouten mening geeft over iemands stijlgevoel. En dat is exact wat hij zal doen in het nieuwe programma ‘Shopping Queens’!

Jani is back!

Niet alleen ‘Temptation Island’ en Astrid Coppens – ja, zo heet ze nu officieel – komen terug naar VIJF, maar ook ieders favoriete stylist is weer van de partij. In ‘Shopping Queens’, een nieuw programma dat later dit voorjaar op tv komt, zullen vier fashionista’s strijden voor de titel van ultieme Shopping Queen. De deelneemsters krijgen telkens de opdracht een passende outfit te scoren voor een speciale gelegenheid, allemaal met hetzelfde budget. Jani zal hun resultaten beoordelen en neemt daarbij ongetwijfeld geen blad voor de mond. Just the way we like it ?.

Jani in ‘Zo Man Zo Vrouw’ / Foto: VIJF

‘Astrid’

Er is nog geen exacte datum bekend voor Jani’s nieuwe programma, maar wat we wel zeker weten is dat je vanaf 8 februari elke woensdag op VIJF naar ‘Astrid’ kan kijken. Astrid is nog steeds haar fabulous en hilarische zelf, maar haar wonderland is wel wat veranderd. In het middelpunt ervan staat nu Bram, de liefde van haar leven die sinds begin december haar hubby is. We kijken al uit naar Astrids geweldige uitspraken en de grappige gesprekken/ruzietjes met de Lau.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.