Home Celebs Celeb News Kate Moss in campagne Gucci

Kate Moss in campagne Gucci

Kate Moss heeft het maar druk. Vorige week zagen we haar nog samen met supermodel Cara Delevigne in de campagne van Burberry en nu zien we haar in het promotiefilmpje van Gucci.

Stylish as always schittert Kate Moss in de campagne van Gucci. In de commercial wordt het supermodel achterna gezeten door de paparazzi terwijl ze de flitsen van de camera’s probeert tegen te houden met haar tas. En ondertussen heeft ze ook nog eens een super hotte man aan haar zijde. Wij willen wel met haar ruilen.

In de commercial draait alles, uiteraard, om de Jackie-tas die La Moss heeft. De designer bag is vernoemd naar First Lady Jacqueline Kennedy Onassis, vrouw van oud-president John F. Kennedy. Zij werd meerdere malen gespot met een soortgelijke tas.

Het filmpje is te zien via social media en vanaf 15 september kunnen we hem op CNN bekijken. De Jackie-bag is vanaf de herfst te koop.

Check de commercial hier!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
(Foto: Just Jared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.