Home Celebs Celeb News Laura Tesoro scoort topplek in halve finale Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro scoort topplek in halve finale Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro
© VRT Frederik Beyens
Donderdag 12 mei vindt de tweede halve finale van het 61ste Eurovisiesongfestival plaats in Zweden waar Laura Tesoro de eer van België zal verdedigen met What’s the Pressure. De 19-jarige zangeres zal als laatste in de rij aan bod komen en dat is volgens kenners een topplek.

Vers in het geheugen

We hebben er lang naar uitgekeken, maar donderdag 12 mei is het dan zover: dan zal Laura Tesoro ons land vertegenwoordigen tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Nu is bekend welke plek ze in die finale heeft gekregen en dat is de allerlaatste. ‘De eersten zijn de besten’, zegt men wel eens, maar volgens kenners scoorde Laura net een heel goede plaats omdat het liedje dan nog vers in het geheugen ligt wanneer er gestemd moet worden.

De finale zal plaatsvinden in het Zweedse Stockholm en staat geprogrammeerd op zaterdag 14 mei. Hopelijk mét Laura dus! Vorig jaar behaalde België nog de vierde plaats met Rhythm Inside van de Waalse zanger Loïc Nottet. De Zweed Mans Zelmerlöw won toen het festival.

Zal jij donderdag 12 mei voor de buis zitten om te duimen voor Laura?

Nog meer muziek:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.