Home Celebs Celeb News Leighton Meester: Heartstrings videoclip

Leighton Meester: Heartstrings videoclip

Leighton Meesters videoclip voor Heartstrings is uit! Check ‘m hier.

Gelukkig konden we al een tijdje genieten van het nummer Heartstrings van Leighton Meester, en nu zit er ook een superfijne videoclip bij. De 28-jarige liet al eens eerder weten dat Heartstrings een voorproefje geeft van haar album dat net is uitgekomen en dat ze heel enthousiast is over haar album Heartstrings. “Ik heb er al jaren aan gewerkt. Dit album is eigenlijk mijn hele leven”, vertelt de actrice en zangeres aan Teen Vogue.

Alhoewel we haar album supertof vinden, zijn we blij dat Leighton niet stopt met acteren. In het interview vertelt Leighton dat ze een rustigere periode had en dat zag ze als de perfecte kans om het album op te nemen. “Ik kan nog alle kanten op. Ik heb een goed team en mensen die me helpen met belangrijke dingen. Het is meer dat ik nu tijd had om een album op te nemen. Ik ben zeker niet gestopt met acteren”, legt Leighton uit.

Leighton nam al eens eerder een nummer op met Robin Thicke, Somebody to Love. Maar deze deed het niet zo goed. We hebben een gevoel dat haar album Heartstrings het veel beter gaat doen.

Bekijk hieronder de videoclip van Heartstrings. Wat vind jij ervan?

(Bron foto: Just Jared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.