Home Celebs Celeb News Liam Payne maakt publiek debuut met nieuw lief … en het is...

Liam Payne maakt publiek debuut met nieuw lief … en het is geen onbekende

Liam Payne
Foto: © Palace Lee, PacificCoastNews.
Guess it’s official! Na enkele mysterieuze posts op Instagram verscheen 1D’er Liam Payne (22) voor het eerst en plein publique met zijn nieuwe girlfriend Cheryl Fernandez-Versini (32). Yep, één van de vier juryleden van X-factor, de talentenjacht waar het allemaal begon voor de boysband.

Geen vreemden voor elkaar

Yep, de hele wereld mag het weten: Liam Payne en Cheryl Fernandez-Versini zijn samen! Het prille koppel genoot van een date night en verliet glunderend het restaurant waar ze de verjaardag vierden van Lily England, de personal assistant van Cheryl.

Liam Payne
Foto: Vantagenews.com (Reporters / VantageNews)

Er deden al langer roddels de ronde dat de twee een koppel zouden zijn. De afgelopen weken postten zowel Liam als Cheryl enkele mysterieuze foto’s op Instagram, wat de geruchtenmolen nog harder op hol deed slaan.

Al zijn de love birds geen vreemden voor elkaar: Cheryl ontmoette Liam voor het eerst toen hij op 14-jarige leeftijd auditie deed voor X-factor en dan opnieuw in 2010 wanneer hij op z’n zestiende nog eens deelnam aan de talentenjacht, wat leidde tot het ontstaan van One Direction.

My mystery man line up 😜 #whosthemysteryman #whoisit #whosworthit 😏😏😏

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

😏

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Cheryl – ex-lid van de Britse meidengroep Girls Aloud, bekend van deze noughties hit – was eerder getrouwd met voetballer Ashley Cole en Jean-Bernard Fernandez-Versini. Met deze laatste stapte ze in 2014 in het huwelijksbootje, hoewel ze elkaar pas 3 maanden kenden. Het X-Factor-jurylid vroeg in januari dit jaar de scheiding aan.

Maar met Liam zou het wél grote liefde zijn. Ondanks het leeftijdsverschil van tien jaar (Liam is 22, Cheryl 32) zijn de twee al enkele weken onafscheidelijk. Op Internationale Vrouwendag postte de 1D’er nog onderstaande foto van zijn nieuwe crush op Instagram met de sweetest caption everr.

Cuuuute!

Nog meer celeb love:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.