Home Celebs Celeb News YASSS: Little Mix komt naar België met ‘The LM5 Tour’

YASSS: Little Mix komt naar België met ‘The LM5 Tour’

Little Mix Sportpaleis
© Photonews

De Little Mix kondigt haar nieuwe ‘The LM5 Tour’ aan. Op vrijdag 27 september zal de populaire Britse meidengroep ook halt houden in het Antwerpse Sportpaleis.

Vandaag kondigde Little Mix de Europese data aan van haar ‘The LM5 Tour’: op vrijdag 27 september staan Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock en Jesy Nelson voor het eerst in het Antwerpse Sportpaleis.

Dit is de tour waar ze hun allernieuwste album ‘LM5’ zullen voorstellen. Het album telt nu al heel wat hits zoals ‘Woman Like Me (feat. Nicki Minaj)’ en de nieuwste single ‘Think About Us (feat. Ty Dolla $ign)’. Maar hun grootste hits brengen ze natuurlijk ook mee.

Ook in België bouwen ze een feestje

Deze show is meteen ook de afsluiter van het Europese deel van hun tour. Voor ze weer terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk, waar ze nog vijf shows zullen spelen in de O2.  Maak je klaar om mee te zingen met hitsingles als ‘Shout Out to My Ex’, ‘Black Magic’ en ‘Wings’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ticketverkoop start op woensdag 6 februari om 10u. De prijzen gaan van € 45,30 tot € 78,91. Tickets zijn beschikbaar via proximusgoformusic.be en livenation.be.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.