Home Celebs Celeb News ‘Riverdale’-acteur Luke Perry overleden na zware beroerte

‘Riverdale’-acteur Luke Perry overleden na zware beroerte

Hij lag sinds vorige week in het ziekenhuis.

riverdale
IMDb

Luke Perry is vorige week woensdag opgenomen in het ziekenhuis nadat hij was getroffen door een zware beroerte. Helaas was de schade te groot en is de ‘Riverdale’-acteur vandaag overleden in het ziekenhuis. Dat schrijft de website TMZ.

Op woensdag 27 februari kreeg Luke Perry een beroerte toen hij alleen thuis was. De acteur heeft dagenlang gevochten voor zijn leven, maar helaas was de schade te groot. Vanochtend is Luke overleden in het St. Joseph’s Hospital in Burbank. Volgens zijn vertegenwoordiger was hij omringd door zijn kinderen Jack en Sophie, zijn verloofde Wendy Madison Bauer en zijn ex-vrouw Minnie Scharp. Daarnaast was ook zijn stiefvader Steve Bennett, zijn broer Tom Perry en zijn zus Amy Coder bij hem in het ziekenhuis.

Onherstelbare schade

Verder liet zijn woordvoerder nog weten dat Luke door zijn dokters in een coma werd gehouden. Zo wouden ze zijn hersenen de kans geven om te herstellen van de beroerte. Jammer genoeg was de schade te groot en is de acteur deze ochtend overleden op 52-jarige leeftijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Luke Perry verbleef momenteel in Los Angeles voor de opnames van de serie ‘Riverdale’. Hier speelt hij de vader van Archie, een van de hoofdpersonages. De voorbije dagen hebben ook zijn collega’s uit het programma hem veel beterschap gewenst met lieve boodschappen op Instagram. Zo schreef bijvoorbeeld Lili (Betty Cooper): ‘Ik denk aan je, Luke. En ik bid voor een veilig herstel.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.