Home Celebs Celeb News Meghan Trainor is het nieuwe gezicht van Sketchers!

Meghan Trainor is het nieuwe gezicht van Sketchers!

Meghan Trainor gaat als een speer. Vorige zomer was zij dé popsensatie met ‘All About That Bass’ en nu wordt zij hét gezicht van Skechers!

Meghan zal in de nieuwe Skechers tv-commerical verschijnen, die later dit jaar van start gaat. “Ik vind het echt geweldig om met Skechers te werken!” aldus een enthousiaste Meghan Trainor. “Ik ben zo trots om achter een bedrijf te staan dat gaat voor stijl en trouw zijn aan jezelf! De schoenen zitten ZO heerlijk en hebben zoveel stijl! Ik weet zeker dat mijn fans deze campagne geweldig vinden.”

Michael Greenberg, de directeur van Skechers: ”We zijn bijzonder enthousiast dat Meghan Trainor met ons meedoet in een nieuwe en kleurrijke campagne voor vrouwen ‘all about the shoes’. Van haar geweldige stem tot haar plezier in het leven en zorgeloze uiterlijk, Meghan is een groot talent en een aansprekend voorbeeld voor miljoenen tieners en jonge vrouwen wereldwijd. Met haar originele persoonlijkheid is Meghan een perfect fit voor Skechers en onze supersuccesvolle, modieuze en comfortabele schoenen.”

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.