Home Celebs Celeb News Miley Cyrus en Liam Hemsworth voor het eerst samen gespot sinds hereniging

Miley Cyrus en Liam Hemsworth voor het eerst samen gespot sinds hereniging

Miley Cyrus
Foto: Reporters

Finally! Miley Cyrus en haar on-again boyfriend Liam Hemsworth werden eindelijk voor het eerst samen gespot sinds ze terug een koppel zijn. De tortelduifjes genoten van een gezellige lunch met Liams familie. Op restaurant met de schoonfamilie, Miley? Dan zit het wel snor!

Lunch met de hele (schoon)familie

Afgelopen vrijdag gingen Miley Cyrus en Liam Hemsworth lunchen bij Gracias Madre in Los Angeles. En dat is ook de paparazzi niet ontgaan. Toen ze het restaurant verlieten, stonden de fotografen klaar om het eerste publieke uitje van het koppel te vereeuwigen.

Miley droeg haar platinablonde bob in een top knot en combineerde haar kleurrijke trui met een zwarte choker in velours, skinny jeans en rijglaarzen. Liams beide broers, Thor-acteur Chris Hemsworth en Luke en diens vrouw, waren ook van de partij.

Miley wil heel graag een baby van zodra ze getrouwd zijn, of misschien zelfs ervoor al.

Een bron vertelde aan People dat Miley en Liam een paar dagen samen in Malibu spendeerden. De 23-jarige popzangeres pendelt op dit moment tussen L.A. en New York waar ze aan het draaien is voor Woody Allens nieuwe serie voor Amazon. “Ze was heel blij om wat tijd door te brengen met Liam. Het gaat echt super tussen hen. Er zijn nog geen concrete plannen voor het trouwfeest, ze genieten volop van hun verloving”, aldus de bron.

Miley en Liam (26) waren voor het eerst verloofd in mei 2012, maar hun relatie liep op de klippen in september 2013. In januari dit jaar werden ze tijdens een muziekfestival in Australië (Liams geboorteland) al kussend en knuffelend gespot door enkele fans. Kort daarna verloofde het koppel zich opnieuw. De love birds bevestigden het nieuws niet officieel, maar Miley postte twee maanden geleden wél deze foto waarop ze pronkte met haar verlovingsring (een niemendalletje van 3,5 karaat van dé juwelier van Hollywood, Neil Lane).

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.