Home Celebs Celeb News Zo triest: Miley Cyrus in tranen na presidentsverkiezingen

Zo triest: Miley Cyrus in tranen na presidentsverkiezingen

Miley Cyrus
Foto: Reporters
Miley Cyrus was van in het begin van de presidentsverkiezingen een van de hevigste supporters van de Republikeinen en hun kandidate, Hillary Clinton. Ze liet ook duidelijk verstaan dat ze Donald Trump als president absoluut niet zag zitten door te zeggen dat ze zou verhuizen als hij won. Het verlies van Clinton kwam dan ook heel hard aan bij de zangeres. Ze toonde haar verdriet aan haar fans in een emotionele video.

‘Dit maakt me zo triest’

Miley, die duidelijk al een tijd tranen met tuiten aan het huilen was, vertelt in de video hoe spijtig ze het vindt dat Hillary Clinton niet de eerste vrouwelijke president geworden is. ‘Ik vind nog altijd dat zij het écht verdient’, snikt ze, ‘en dat maakt me zo triest.’

Al lijkt Miley haar verhuisplannen te hebben opgeborgen. Ze zegt Trump te aanvaarden en te respecteren als president, omdat ze hoopt dat hij dan hetzelfde zal doen voor al zijn burgers. Donald Trump deed tijdens z’n campagne namelijk een paar lelijke uitspraken over migranten, mensen met een andere huidskleur en een andere geaardheid. Vooral dat laatste gaat de ‘Wrecking Ball’-zangeres aan, want zij maakte vorig jaar bekend dat ze panseksueel is. Dit wil zeggen dat ze geen rekening houdt met geslacht maar openstaat om verliefd te worden op eender welke (volwassen) persoon. Op dit moment is ze terug samen en verloofd met hottie Liam Hemsworth.

Opwarming van de aarde

Miley postte ook een verdrietige foto met haar hond op Instagram en schreef eronder dat de Amerikanen Trump zullen moeten accepteren. Maar dan zal hij wel moeten accepteren dat de opwarming van de aarde echt is, iets wat The Donald tot nu toe altijd heeft ontkend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.