Home Celebs Celeb News COOL: Millie Bobby Brown brengt nu ook een retro brillencollectie op de...

COOL: Millie Bobby Brown brengt nu ook een retro brillencollectie op de markt

millie bobby brown
© Getty

Millie Bobby Brown is niet alleen een succesvolle actrice, maar ook een getalenteerde ontwerpster. Zo bracht ze in het verleden al een kleurrijke sneakercollectie op de markt samen met Converse en nu heeft ze ook nog eens haar eigen brillencollectie ontworpen.

Millie Bobby Brown is nog maar vijftien jaar, maar de actrice heeft al een cv om u tegen te zeggen. Zo speelde ze al mee in ‘Stranger Things’ en mocht ze al met Converse een kleurrijke sneakercollectie op de markt te brengen. Nu heeft Millie nog een nieuwigheid voor al haar fans, want samen met Vogue Eyewear brengt ze nu enkele (zonne)brillen uit.

Retro vibes

De collectie bestaat in totaal uit zeven items en ze passen stuk voor stuk perfect bij de uitstraling van de actrice. Elk montuur werd bovendien ook voorzien van de tekst ‘MBB x Vogue Eyewear’ en op elk stuk werd er ook een kleine ‘M’ gegraveerd. Helaas zijn de brillen niet heel goedkoop, want voor een eigen exemplaar tel je al snel 100 euro neer. Nog heel eventjes sparen, dus!

View this post on Instagram

Mills

A post shared by ✩ | 1.2k bubbas!? (@millieinpurple) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.