Home Celebs Celeb News Mist Justin Bieber zijn ex Selena Gomez?

Mist Justin Bieber zijn ex Selena Gomez?

Justin Bieber
Foto: Gregg DeGuire/PictureGroup/All Access/Reporters
Hun on-again, off-again relationship begon eind 2010, maar het ziet ernaar uit dat zelfs zes jaar later Justin Bieber zijn ex Selena Gomez nog steeds niet kan vergeten. Dat bewijst hij met deze throwback pic die de Love Yourself zanger gisterenavond op Instagram postte. 

“A love that never really dies”

Op de foto zien we Justin en Selena innig kussen op vakantie aan een meer. En ook al was het gisteren helemaal geen Thursday, toch postte Justin deze throwback pic van hem en zijn geliefde ex. Ons lijkt het dus dat de zanger – die nu de wereld rondreist met zijn Purpose Tour – zijn first love maar niet uit het hoofd kan zetten.

Terwijl Justin (22) zijn relatie met Selena (23) eerder beschreef als “een liefde die nooit zal uitdoven”, is Selena iets harder voor haar ex. Toen Justin in januari dit jaar zijn grote liefde verraste met een serenade van My Girl en een reporter de popzangeres er een tijdje later over aansprak zei ze: “Eerlijk, wat ik graag zou gepubliceerd zien, is dat ik het echt gehad heb om over hem en dat voorval te praten.”

Auch …

Feels

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Omdat er nooit genoeg Justin Bieber is, lees ook dit:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.