Home Celebs Celeb News De mooiste jurken uit Cannes deel 2

De mooiste jurken uit Cannes deel 2

We hebben jullie al een paar super mooie looks van het Cannes filmfestival geshowd, maar het festival is nog niet afgelopen en daarom blijven we mooie jurken zien.

Of het nu zomerse looks zijn voor overdag of de mooiste black tie gala jurken ze zijn allemaal te zien in de Franse hotspot.  Ongeveer heel Hollywood verblijft op dit moment in Cannes en elke avond is de rode loper dan ook druk bezet, maar ook op de dag zorgen de celebs dat ze er fashionable uit zien.  Lea Seydoux draagt een net pak, maar wel in een fel blauwe kleur, Rosie Huntington-Whiteley ziet er geweldig uit in een jurkje. Toch is het niet echt een outfit voor op het strand. En Jennifer Lawrence draagt een rokje met de musthave van het seizoen de crop top.

In de avond worden de echte jurken uit de kast gehaald. Het haar wordt gedaan en de make-up bijgewerkt. De ladies zien er mega glamorous uit. Wat ons alleen opvalt is dat er niet zoveel kleur wordt gedragen. Jurken in de kleuren wit, nude en zwart zijn het populairst, maar wel ontzettend mooi.

Suki Waterhouse, Eva Longoria en Amber Heard.

Cheryl Cole, Blake Lively(met Ryan Reynolds) en  Rosie Huntington-Whiteley

(Bron: Justjared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.